Innovaties in de META-wereld bij LogiMAT

HAL 1: STANDS H01 EN H05

30-03-2023

De focus van META's beursuitstraling ligt op het nieuw ontwikkelde gebied van transporttechniek, dat de in Arnsberg gevestigde specialist in magazijntechnologie sinds vorig jaar bestrijkt onder de naam META-ILS (ILS = Innovative Logistic Solutions). Bovendien kunnen bezoekers van de LogiMAT van dit jaar meer te weten komen over nieuws en bewezen oplossingen in het assortiment magazijntechnologie.

Transporttechniek – META-ILS
Vorig jaar vierde META een première op LogiMAT met de presentatie van haar nieuwe dochteronderneming. Onder de naam META-ILS (ILS = Innovative Logistic Solutions) biedt META individuele klantoplossingen voor complexe taken op het gebied van magazijnautomatisering met transporttechniek. Door middel van holistische magazijnplanning, inclusief voorafgaande analyse, advies en simulatie, biedt META-ILS alle klanten uit de e-commerce, logistiek, industrie, automotive en nog veel meer sectoren een duurzaam concurrentievoordeel.

Hierdoor heeft het in Arnsberg gevestigde bedrijf toegang gekregen tot projecten die voorheen niet konden worden bediend. Op deze manier profiteren klanten over de hele wereld van efficiënte en innovatieve transporttechnologie in combinatie met hoogwaardige opslagtechnologie.

LogiMAT

Opslag- en stellingtechniek van META – bewezen en nieuw
Dit jaar zal de specialist in magazijntechnologie uit Arnsberg ook veel kunnen laten zien op het gebied van opslagtechnologie, de kerncompetentie van META. Een voorbeeld is het veelzijdige META MULTIFLOOR rekkensysteem, dat is ontworpen als een uitgebreid bouwpakket. Dit stelt META in staat om nog beter in te spelen op een breed scala aan klantwensen en biedt klanten een veel breder scala aan toepassingen.

Een tweede voorbeeld zijn de nieuwe gaasplanken, die indruk maken met hun lucht-, water- en lichtdoorlatendheid. Dit maakt deze nieuw ontworpen planken de ideale uitrusting, bijvoorbeeld in ruimtes met speciale brandbeveiligingseisen. Maar ook in koelhuizen laten deze schappen hun voordelen zien.

Inzicht in de META-wereld Op meer dan 130 vierkante meter kunnen bezoekers in hal 1 – stands H01 en H05 een idee krijgen van de uitgebreide META-wereld
en de toekomstgerichte oriëntatie van dit middelgrote bedrijf. Naast de hierboven genoemde innovaties beantwoordt het team van de magazijntechnologie-expert graag al uw vragen, zoals opslagtechnologie, staalconstructie, bedieningsapparatuur, services of de META Calc online configurator.

META Logimat