Missie en visie

Kwaliteitsproducten leveren, nu en in de toekomst

Hoofdvestiging en competentiecentrum stellingbouw in Arnsberg
Competentiecentrum staalbouw in Budweis

META - de specialist in opslagtechnologie

Voor 125 jaar

Al 125 jaar zijn we in Arnsberg actief in de metaalbewerking. Onze kernproducten de legbordstellingen META CLIP en META FIX, de grootvakstellingen META MINI-RACK en META SPEED-RACK, de palletstelling META MULTIPAL en META-ILS worden hier ter plaatse in ons competentiecentrum geproduceerd en ver buiten de Europese grenzen verkocht. Met het kwaliteitslabel "Made in Germany" willen we niet alleen reclame maken. Het vormt een extra verplichting en een eis die we onszelf opleggen, onze missie is om nu en in de toekomst kwaliteitsproducten te leveren.

Daarnaast ontstaan in ons competentiecentrum staalbouw in het Tsjechische Budweis onze staalbouw- of entresolvloeroplossingen - individueel overeenkomstig uw behoefte of als standaardoplossing.

Van Arnsberg naar de wereld – aan de hand van dit motto breiden wij voortdurend ons netwerk in Europa en de rest van de wereld uit. De internationale samenwerking van de dochterondernemingen, verkooppartners en vestigingen wordt bij ons actief gevolgd, men leert van elkaar en maakt nieuwe interessante contacten.

Onze volgende generatie medewerkers leiden wij zelf op en creëren zo het fundament voor toekomstig succes. Als door de Kamer van Koophandel erkend opleidingsbedrijf bieden we opleidingsplaatsen in uiteenlopende beroepstakken aan.

Bedankt voor uw bezoek aan onze site

Bedankt voor uw bezoek aan onze site. Wil jij ook geïnspireerd raken van onze expertise voor het inrichten van uw warehouse? Of wil je op de hoogte blijven van onze projecten en resultaten? Volg ons dan via onze nieuwsbrief of social media!

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor uw warehouse?

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor uw warehouse? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief of neem direct contact met ons op.

Contact

Meta Benelux
Pampuslaan 15
1382 JM Weesp
Nederland

+ 31 (0)294-269 982
info@meta-online.nl